PORTAL 2012: Najnovije informacije, 24. veljače 2013

http://2012portal.blogspot.ca/2013/02/blog-post_24.html

Postavio Cobra, 24. veljače 2013

U tijeku su određena zakulisna zbivanja o kojima napokon smijem govoriti.

Otpor je napravio značajan napredak prema površini. Uglavnom cijelo područje između 0 i 30 metara ispod površine je oslobođeno na fizičkom planu. To znači konačno čišćenje na najvišoj razini svih preostalih vojnih podzemnih baza. Sve što je na bilo koji način povezano s bilo kojim od "crnih" projekata potpuno je očišćeno u sloju između 0 i 30 metara ispod površine. To znači da Kabala više ne može koristiti bilo koju vrstu podzemnih objekata za bilo koju nezakonitu svrhu. Nekoliko preostalih podzemnih objekata koji su korišteni od strane Kabale za njihove obrede i umno programiranje su potpuno očišćeni. Sva podzemna skladišta oružja i droge ili drugi podzemni objekti koje su koristili u Kabali su također očišćeni. Isto tako, sva preostala podzemna spremišta od zlata, vrijednih predmeta i artefakata uklonjeni su iz ruku Kabale. Kabala za svoje aktivnosti sada može koristiti samo površinu planete.

Otpor je iskoristio svoju tehnologiju da očisti veliku većinu onečišćenja okoliša u sloju između 0 i 30 metara ispod površine, koje su nastale usljed ljudskih aktivnosti. Otpor je također uklonio većinu ostataka prošlih ratova, kao što su oružje, kosturi i kosti koji su se nakupili u tom sloju kroz tisućljeća nasilničkih aktivnosti čovječanstva, i bili provodnik za negativne energije kroz jako dugo vremena.

Otpor je također blokirao određenu tehnologiju koju su eterički Arkoni koristili za manifestaciju svojih slugu na fizičkom planu. Sva očitovanja Sivih i Reptila su tako završena.

Black Box tehnologija je uklonjena. Fizički Arkoni moraju se sada osloniti na okultne rituale da dobiju informacije s eteričke razine kroz određeni oblik kanaliziranja, a kao što svi znamo, kanaliziranje može biti nepouzdan izvor informacija.

22 000 agenta Otpora došli su na površinu planete da podrže pripremu konačnog oslobođenja. Taj broj će samo rasti s vremenom.

U ovom trenutku, Kabala još uvijek poprilično kontrolira površinu. Njihov glavni fokus je na kontroli novčanih tokova na planeti, manipulaciji informacija putem masovnih medija za sheeple i kroz dezinformacijske agenata za ratnike svjetlosti, kao i na suzbijanju svih dokaza života izvan Zemljine karantene.

Određene operacije snaga Svjetlosti bit će potrebno poduzeti prije nego što ta kontrola padne, a one su već pripremljene, spremne da se aktiviraju u pravom trenutku. Jedna od tih operacija već je aktivna i ona uključuje Plejadansku flotu. Još prilično toga treba učiniti i vrlo je vjerojatno da će se "Događaj" zbiti prije otvaranja portala 25. svibnja.

Ostalo od Cobre...