Eteričko oslobađanje - nadopuna

http://2012portal.blogspot.ca/2013/01/ethericliberation-update-thereis-even.html

Postavio Cobra, 13. siječnja 2013

Postignut je još veći napredak. Eterička mreža Arkona u slojevima između 14 km iznad i ispod površine planete se polako (u nekim slučajevima i ne tako sporo) raspada zbog djelovanja snaga Svjetlosti i sve je više Svjetlosnih bića prisutno u tim eteričkim slojevima.

Istodobno, unutarnja površina eteričkog sloja (do 300 metara iznad i ispod površine) je još uvijek prilično gusta s nekoliko mjestimičnih pukotina u Matrixu. Glavni preostao problem je eterička ELF (ekstremno niske frekvencije) HAARP tehnologija koja čuva i održava Matrix u ovom sloju. Možete iskusiti ovu tehnologiju kao šum ili vibraciju niske frekvencije, koju osjećate i u svojem fizičkom i u eteričkom energetskom tijelu, jer eterički zvuk je također sklon propagaciji i na fizičkom planu. Možete to osjetiti i kao električnu struju u određenim dijelovima tijela, osjećaj prostorne dezorijentiranosti (zbog jakog eteričkog magnetskog polja) ili hladne energije prisutne oko svoje aure (zbog eteričkog elektromagnetskog stojnog vala čija rezonancija interferira s membranom vaše aure). Kada se postigne više svijesti o ovoj tehnologiji među probuđenim dijelom površinske populacije, snage Svjetla će ju tad puno lakše ukloniti.

Pojednostavljeno objašnjenje o trenutnoj planetarnoj situaciji možete vidjeti na ovoj slici:

Također imate odličan članak o napretku u procesu eteričkog oslobađanja:

Pomak u 2013 – Slijedi veliki proboj

Osim tehničkih detalja o položaju i veličini preostalih okupiranih eteričkih slojeva, potpuno se slažem s informacijama predstavljenim u tom članku, i preporučam svima da ga pročitate.

Pobjeda Svjetlosti je blizu!

Ostalo od Cobre...