David Wilcock - "Energija piramida" - ključ zlatnog doba

Aleksandar Golod - Ponovo aktivirana moć piramida

Bez obzira na činjenice, cijeli koncept moći piramida sveden je na razinu pukog urbanog mita gdje je i ostao sve do 2001. kada je web stranica dr. Johna DeSalva, 'Giza Pyramid Research Association'' zapadnom svijet uobjavila rezultate zapanjujućih novih ruskih istraživanja o piramidama. Priča počinje 1990. kada je moskovski znanstvenik i vojni inženjer dr. Aleksandar Golod započeo graditi velike piramide unutar Rusije i Ukrajine. Do 2001. sagrađeno je sedamnaest piramida na osam različitih lokacija unutar Rusije i Ukrajine, a do ljeta 2010. više od pedeset piramida izgrađeno je diljem svijeta, no većina njih ipak je u Rusiji i Ukrajini.

Svaku od svojih piramida dr. Golod je napravio od unutarnje strukture PVC cijevi pokrivenih pločama od fiberglasa, dobivši, na taj način, glatke fasade. Sve su izgrađene tako da se uklapaju u Zlatni omjer – takozvani omjer broja fi (phi) od 1 naprema 1,618 - koji se često javlja u obrascima rasta živućih organizama, kao sto su spirale morskih školjki. Takav razmjer čini Golodove građevine strmijima od Velike piramide, s nagibnim kutom od oko sedamdeset stupnjeva. Njihov gornji dio proteže se do točke koja bi gotovo dvostruko nadmašivala visinu Velike piramide gledamo li ju u odnosu na obodnicu njene baz,e zbog čega su Golodove piramide sličnije obeliscima, crkvenim tornjevima ili betilima na grčkim, odnosno rimskim kovanicama.

Golodova najviša piramida uzdiže se do visine od 144 stope ( 44 metra), teži preko 55 tona, izgradnja je trajala pet godina, a koštala ga je vise od milijun dolara. Dovršena 1999., izgrađena je od neprovodnih materijala bez ijednog metalnog elementa: Golod je ustanovio da svaki metal prisutan u dijelovima piramide dovodi do toga da se naizgled magični učinci značajno smanje ili čak posve izostanu, kao da metali imaju apsorbirajući učinak na moguću prisutnost misterioznih energetskih polja.

To je jedan od ključnih konstrukcijskih elemenata zbog kojeg bi mogli propasti pokušaji skeptika da postignu učinke piramidne energije. U američkom glavnom gradu Washingtonov spomenik izgrađen je u obliku obeliska - što je možda još jedan pokušaj upotrebe takve skrivene tehnologije od strane vlasti Sjedinjenih Država - ali u sebi sadrži mnogo metala i stoga ne može biti ni izbliza tako učinkovit kao Golodove piramide.

Na web stranici "Giza Pyramid Research Association" dr. John a De Salva sažeto su prikazani rezultati dr. Goloda i njegovih brojnih profesionalnih kolega.

U tim piramidama provedeni su mnogobrojni eksperimenti koji uključuju istraživanja na polju medicine, ekologije, poljoprivrede, fizike i drugih područja. Pri tome je veoma značajno da su proučavanja vodili vrhunski znanstvenici u Rusiji i Ukrajini kao i da su znanstveno zabilježene promjene koje su zbivaju unutar tih piramida.

Kao što vidimo, nije se radilo ni o kakvoj okultnoj ili salonskoj znanosti, naprotiv, najviše znanstvene strukture uzimale su te eksperimente vrlo ozbiljno te je u njih uloženo mnogo vremena i novca. Čitajući Krasnoholovetsov sažetak tog istraživanja 2001. godine ostao sam zadivljen. Iako engleski prijevod nije bio najbolji, implikacije onoga što su istraživači otkrili bile su jasne a otkrića su bila rezultat multidisciplinarnih nastojanja od strane najbritkijih umova bivšeg sovjetskog vojnoindustrijskog kompleksa. Poslije pada Željezne zavjese oni su još uvijek imali svoje istraživačke laboratorije i budžete, s tim što sada nisu morali tratiti vrijeme na vođenje ratova. Piramide dr. Goloda pružale su im izvanredne prilike za znanstvena istraživanja. Jedini tragičan dio priče bio je taj što ni jedan konvencionalni akademski časopis nije htio objaviti njihove rezultate, usprkos njihova pomnog korištenja najstrožih znanstvenih protokola. Glavni je razlog, izgleda, to što bi etablirane skupine moći bile nemalo ugrožene svim tehnološkim naprecima koje bi ta otkrića omogućavala.

Web stranica Pyramid of Life objašnjava koliku su pozornost piramide privukle na međunarodnoj razini.

Najveću rusku piramidu već su posjetile stotine tisuća ljudi, uključujući poznate glumce, pjevače, kipare, generale i predsjednike. Spomenutu piramidu sagradili su, te ju istražuju znanstvenici pod vodstvom Aleksandra Goloda. Za rusku piramidu zainteresirali su se redovnici iz Japana, Koreje i Tibeta; oni ju, odnosno prostor unutar i oko nje, smatraju idealnim mjestom. Njihovo mišljenje potvrđuju znanstvena istraživanja provedena u institutima Ruske akademije znanosti. Sva istraživanja pokazala su pozitivan utjecaj na ekologiju i zdravlje posjetitelja piramide ili onih koji koriste ondje pripremljene proizvode, kristale, otopine i predmete.

Istraživanja dr. Goloda shvaćena su dovoljno ozbiljno da kristali iz njegovih piramida nađu mjesto u ruskoj svemirskoj postaji Mir kojom su letjeli više od godine dana, a eksperiment je kasnije ponovljen i u Međunarodnoj svemirskoj postaji. Web stranica Pyramid of Life navodi da o tim studijama sada izvještavaju CNN, BBC, ABC, AP, Boston Globe, The New York Times i drugi međunarodni masovni mediji.

Čitajući o tim istraživanjima još 2001. i razmišljajući o širim implikacijama, uvidio sam da su piramide doista najnaprednija tehnologija ikad izgrađena na Zemlji. One stoje na svom mjestu svo vrijeme, čekajući da ih iskoristimo, ali takvu naprednu tehnologiju nismo prepoznali ... zbog svoje neukosti. Srećom, brojni timovi priznatih, vodećih ruskih znanstvenika obavili su taj posao umjesto nas. Njihovi rezultati nagovješćuju da piramidna tehnologija i njeni izdanci mogu spasiti svijet, i usput značajno poboljšati naše fizičko, mentalno i duhovno zdravlje. Povrh toga, ti rezultati ruše temelje svega što smo mislili da znamo o vlastitom tijelu, te o znanosti općenito. Što više o svemu tome saznajete implikacije su sve čudesnije.

Zamislite da možete uzeti neki jednostavni lijek koji pomaže ljudima u borbi protiv virusa i da ga odjednom učinite 3000 posto snažnijim. Upravo se to dogodilo u okviru jednog istraživanja unutar Instituta Ivanovski za istraživanje i razvoj virologije u sklopu Ruske akademije medicinske znanosti. Profesor Klimenko i dr. Nosik proučavali su venoglobulin, spoj koji se prirodno javlja u ljudskom tijelu, a bori se protiv virusa. Kada su taj lijek razrijedili u koncentraciji od pedeset mikrograma po mililitru, te su ga kraće vrijeme, tj. samo nekoliko dana ostavili u piramidi, on je postao otprilike tri puta djelotvorniji u razaranju virusa. Začudo, lijek je jednako djelovao čak i kada su ga postupno sve više razrjeđivali, iako takve iznimno slabe koncentracije kao što je 0,00005 mikrograma po mililitru obično nemaju nikakvog učinka u borbi protiv virusa.

Ako to nije dovoljno inovativno, iscjeljujući učinci koje su uočili profesor A. G. Antonov i njegovi suradnici s ruskog Instituta za istraživanje i razvoj pedijatrije, opstetike i ginekologije doimaju se nevjerojatnima. Na svojem bolničkom odjelu oni su redovito morali liječiti prerano rođene bebe s težim zdravstvenim problemima, a prema procjenama liječnika, takvoj je novorođenčadi preostalo svega nekoliko dana života. Budući da su njihovi kolege znali da piramida ima izvanredno osnažujući učinak na medikamente, pri čemu se činilo da niti sam lijek nije potreban, pokušali su nešto još neobičnije. Umjesto korištenja bilo kojeg poznatog medikamenta, uzeli su jednostavan placebo-uzorak od 40 posto glukoze u destiliranoj vodi i pohranili ga u piramidu. Dajući samo po jedan mililitar te otopine bebama koje bi gotovo sigurno bile umrle, postigli su to da se svaka od njih 20 potpuno oporavila. Učestalost smrti kod beba kojima je davana obična otopina glukoze bila je ista kao i prije.

Je li piramida na neki način aktivirala prirodno iscjeljujuću kemijsku tvar u glukozi, pitali su se liječnici? Jedini način da to utvrde sa sigurnošću bilo je da uzmu običnu vodu i ponove isti eksperiment - no čak je i jedan jedini mililitar "piramidne vode" imao iscjeljujuće djelovanje.

Što se događa kad oboljeli organizam stavite izravno u piramidu? Upravo su to htjeli saznati pripadnici tima Ruske akademije medicinske znanosti pod vodstvom dr. N. B. Egorove. Dvjema skupinama običnih bijelih laboratorijskih miševa davan je soj 414 virusa S. typhimurium (tifusne groznice) u jednakim količinama tijekom jednoga dana. Jedina je razlika bila u tome što je jedna skupina miševa bila držana unutar piramide, a druga nije. Zanimljivo, 60% miševa u piramidi preživjelo je manje doze virusa, dok je iz kontrolne skupine preživjelo tek 7% njih. Čak i u mnogo većim dozama kontaminacije, koje bi inače ubile gotovo svakog pojedinog miša, 30 posto miševa iz piramide ipak je preživjelo, dok je to uspjelo svega nekolicini (3%) nesretnika iz kontrolne skupine.

Miševima koji su hranjeni teškim kancerogenima koji bi gotovo sigurno bili izazvali teške kancerozne tumore dr. Egorova također je davala vodu iz piramide. Kontrolna skupina primala je iste kancerogene, ali je dobivala samo običnu vodu koja nije stavljana u piramidu. Kod miševa koji su pili vodu iz piramide razvilo se zamjetno manje tumora u usporedbi s miševima koji su pili običnu vodu.

Kod takvih zdravstvenih tretmana nikada nisu primijećeni nikakvi opasni ili nepoželjni učinci. Golodov je tim ustanovio da što je piramida bila viša to su učinci bivali snažniji, ali čak je i najviša takva piramida bila tek neznatno viša od jedne četvrtine visine Velike piramide. Istina, za izgradnju tih piramida treba novca, ali u usporedbi s pretjeranim, brzorastućim troškovima zdravstvene skrbi, i s grčevitom borbom za iznalaženjem učinkovitih lijekova pristupačnih svakom, to područje zasigurno vrijedi podrobnije istražiti. Ako je za spas jedne bebe od smrti potreban samo jedan mililitar vode, pomislite samo koliko iscjeljujuće vode može dati jedna jedina piramida.

Kvantni efekti

Čudesna izlječenja ipak su tek dio slagalice. Sjećate li se učinaka na molekularnu strukturu britvica za brijanje? Opaženi su i drugi neobični kvantni efekti. Na primjer, po čitavom podu najviše Golodove piramide mjesecima su stajali, raštrkani, komadi granita i kristala. Kao što ukratko možemo vidjeti na nekim od videosnimaka na internetu, na vrhovima tih kamenova, koji bi inače trebali ostati crvenkasto-smeđi, pojavile bi se blijede, ali uočljive bijele mrlje. Ta bjeličasta područja nisu se pojavljivala na svim blokovima na podu, no formirala su vidljiv prsten koji je bio savršeno poravnat sa središnjom osi piramide. Između kraja 1997. i početka 1999. isti je rezultat ponovljen 40 puta u istoj piramidi, svaki put kod različitih vrsta kamenja. Svaki prsten prekrivao je između pedeset i tri stotine kamenova, ukupne težine od dvadeset do dvjesto kilograma. Na temelju prikupljenih podataka Golodov tim također je utvrdio da kada su ti prstenovi bili jasno vidljivi, tada je u okolnom području bilo manje epidemija.

Dr. Golod također je vodio ispitivanja zraka iznad piramide pomoću ruskog uređaja poznatog pod nazivom "vojni lokator" koji je sličan radaru. Tim je uređajem detektiran stup "nepoznate energije" oko piramide, nekih pet stotina metara širok i dvije tisuće metara visok. Nažalost, Golod nije objasnio kakva je to energija, budući da se cijela tehnologija koju su koristili pri njenom detektiranju još uvijek vodi kao strogo povjerljiva. Kasnije su otkrili da oko piramide postoji još veći krug energije širok zaprepašćujućih tri stotine kilometara!

Golodov je tim izračunao da kada bi za stvaranje tako golemih turbulencija u atmosferi bila korištena električna energija, to bi se moglo postići jedino kada bi baš svaka elektrana u Rusiji radila punom parom. Nadalje, ozonska rupa koja se nalazila ravno iznad piramide zatvorila se samo dva mjeseca nakon što je piramida dovršena.

Golod je također sagradio niz piramida iznad jedne naftne bušotine, a zatim je usporedio rezultate s obližnjim bušotinama. Utvrđeno je da je nafta pod piramidama postala 30 posto manje gusta, zbog čega se proizvodnja povećala za 30 posto jer je naftu bilo mnogo lakše pumpati. Kod okolnih bušotina iznad kojih nisu bile postavljene piramide promjena nije bilo. Golod je također primijetio da je nafta mnogo čišća. Količina svih neželjenih materijala poput smole, pirobitumena i parafina u velikoj se mjeri smanjila. Gubkinova moskovska akademija za proučavanje nafte i plina potvrdila je te rezultate kao činjenicu, a ne fikciju.

Osim toga, Golodov tim držao je poljoprivredno sjemenje u piramidi jedan do pet dana prije sadnje. To su činili s više od dvadeset različitih sorti sjemenja, zasađivanih na površini od više desetaka tisuća hektara. U svakom pojedinom slučaju sjemenje iz piramide doživjelo je 20 do 100 postotno povećanje uroda. Takve biljke nisu obolijevale, a ni suša im nije naudila. Iste učinke postizalo je stavljanje kamenja - koje je bilo držano unutar piramide - oko rubova usjeva.


Aleksandar Golod i Semir Osmanagić

Golod i njegovi suradnici primijetili su da se sve škodljive tvari mijenjaju nabolje kada su neko vrijeme držane unutar piramide. Otrovi i drugi toksini čudesno bi postajali daleko manje štetni poslije makar i kratkotrajnog boravka u Piramidi života. Radioaktivni materijali raspadali su se brže negoli se očekivalo. Nakon kraćeg boravka u piramidi, opasni patogeni virusi i bakterije za živuće su organizme postajali manje škodljivi. Čak su i psihotropne droge poput LSD-a imale slabiji učinak na ljude koji su u bili unutar piramide ili u njenoj blizini. Ako znamo da se neke naše misli pojavljuju izravno unutar Izvornog polja, taj antipsihotički efekt počinje imati više smisla.

Uobičajene placebo otopine poput glukoze u vodi sada postaju djelotvorna sredstva koja bi mogla uspješno liječiti alkoholizam i ovisnost o drogi. Dovoljno je najprije ih nekoliko dana držati u piramidi. Takva ljekovita tekućina mogla bi se davati intravenoznom iglom ili jednostavnim ispijanjem tekućine.

ovaj je članak odlomak iz knjige

 

Valery Uvarov - Piramide u Tomsku