Arkoni

http://2012portal.blogspot.ca/2012/05/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

Pojašnjenje o Arkonima
objavio Cobra, 10. svibnja 2012.

Ovo je nastavak informacija o Arkonima s ciljem pojašnjavanja nekih nejasnoća.
Svi fizički i ne-fizički Reptili, Drakosi, Arkoni i svi ostali tamni entiteti su već potpuno izbrisan iz cijelog svemira, galaksije i našeg Sunčevog sustava, osim iz malog površinskog sloja planete Zemlje.

Svi Gmazovi i druge mračne snage već su potpuno očišćeni iz svih podzemnih vojnih baza. Te baze su sada prazne, a ulazi u njih zapečaćeni.
Sada možete naći mračne sile samo na dva mjesta:
Prvo mjesto je eterična i niža astralna razina (4. dimenzija) u tankom sloju oko površine Zemlje, koji se proteže 8,6 milja u oba smjera. Velika većina tih bestjelesni tamnih entiteta su u neposrednom površinskom sloju, koji se proteže više od 20 metara u oba smjera (gore i dolje od površine).

Većina tih subjekata imaju tendenciju da se koncentriraju u gusto naseljenim područjima, a vrlo malo ih je tamo gdje je priroda očuvana netaknuta. Ti tamni entiteti sastoje od male skupine Arkona, veće grupe Drakosa, i još veće skupine Reptila i ogromnom broju ameba u vidu elementarnih bića.

Sada traje rat na eteričnom i nižem astralnom planu, tijekom kojeg su tamni entiteti uklonjeni od strane ne-fizičkih svjetlosnih ratnika. Ovo eterično i astralno oslobođenje je operacija poznata pod kodnim imenom Pandora.

Drugo i posljednje mjesto gdje možete pronaći tamne sile je fizički plan na površini planete Zemlje. Tamne sile se sastoje od nekoliko desetaka Arkona (uglavnom se nalaze u Jezuitskim krugovima), nekoliko stotina Drakosa (nosioci Iluminatskog bankarskog kartela) i nekoliko tisuća Reptila (u privatnim vojskama plaćenika poput KBR i Blackwater). Ta bića će biti uklonjena u nadolazećim masovnim uhićenjima.

Dakle, tu je još uvijek rat, ali smo blizu pobjede, a planet će biti oslobođen. Činjenica je da su Arkoni došli iz galaksije Andromeda prije tisuća, a u nekim slučajevima čak i milijuna godina, ne znači da su svi koji dolaze iz Andromede na tamnoj strani. U stvari galaksija Andromeda je poznata po nekim vrlo svijetlim herojima snaga Svjetlosti.

Vođa Arkona na fizičkom planu je uhićen 5. svibnja 2012. od strane snaga Otpora i udaljen s planete. On je prešao na stranu svjetla i sada vlastitom voljom pomaže u procesu planetarnog oslobođenja.

Gospodari Karme nemaju ništa s Uzašlim majstorima. Cijelo učenje o karmi kao nepromjenjivom i neumoljivom zakonu je dezinformacija i namjeran pokušaj programiranja od strane mračnih sila i agenata koji su se ubacili u mistične škole u Indiji tisućljećama unatrag. Svrha tog učenja je jačati kontrolne mehanizme kastinskog sustava u drevnoj Indiji. Gospodari Karme su bića na astralu koji u velikoj mjeri diktiraju utjelovljenja i put onih koji će biti reinkarnirani.
(Maharishi Mahesh Yogi: Ne postoji karma, postoji samo ljubav, op. prev.)

Karma nikada nije bila dio učenja Uzašlih majstora. Uzašli majstori uče o ljubavi, praštanju i oslobođenju. Trenutno nema direktnih učenja Uzašlih majstora na Zemlji. Sva učenja Svjetla dostupna na Zemlji dolaze od njihovih učenika i sva ta učenja su pristrana u određenoj mjeri.

http://2012portal.blogspot.ca/2012/05/fall-of-archons-normal-0.html

Pad Arkona
objavio Cobra, 8. svibnja 2012.

Imao sam neke dvojbe oko objavljivanja ove informacije što može biti šokantno za neke ljude, ali sam ipak dobio uputu da to učinim. Događaji posljednjih nekoliko dana dodatno su me uvjeravali da je sada vrijeme da objavim ovo. Ja ne objavljujem to da bih širio strah, već da vas obavijestim. Ako smo svjesni situacije, naša ujedinjena svijest će biti u mogućnosti transmutirati i otopiti ju. To je prilično cjelovita slika stanja između svijetlih i tamnih snaga, i konačnoj pobjedi Svjetlosti.

Prije 25.000 godina, tamne sile stvorile su karantenu oko Zemlje i uzeli čovječanstvo kao taoca. Oni su stvorili kontrolni sustav virtualne stvarnosti tako da nitko ne bi mogao pobjeći. Zarobili su Svjetlosna bića povezana s Izvorom, da namaknu gorivo za ovu virtualnu kreaciju.

Ova kontrolni sustav virtualne stvarnosti još funcionira i obično se naziva Matrix. Na fizičkom planu, kontrola se održava kroz Orion-Babilonski tip na-dugu-zasnovanog sustava financijskog ropstva, i kroz umno programiranje putem masovnih medija. Na eteričnoj, astralnoj i mentalnoj razini, kontrola se održava s komorama za elektromagnetsko prostorno-vremensko izobličavanje, slično onima koja su se koristila u Philadelphia eksperimentu. Te komore stvaraju iluziju sustava zatvorene petlje koja stvara privid da je vječna, a to je razlog zašto je tako malo bića bilo u mogućnosti osloboditi se i prosvijetliti.

Matrix pokreću bića zvana Arkoni (na grčkom "vladar"). Oni su bića koja su došla iz Andromeda galaksije i izabrali su iskusiti tamu. Odbili su ponovno se povezati s Izvorom. Kroz tisućljeća, oni su genetskim inžinjeringom stvorili Drakonsku i Gmazovsku vrstu da ih koriste kao ratnike-robove u službi proširenja svoga carstva tame.

Planet Zemlja je posljednji planet u ovom tamnom carstvu koji će biti oslobođen. Postoji vrlo malo Arkona preostalih na planeti Zemlji.

Na eteričnim i astralnim ravnima, oni su poznati kao Gospodari Karme. Oni su ti koji u velikoj mjeri odlučuju o životnom put svakog tko se utjelovljuje. Oni biraju naše roditelje (do jedne razine, op. prev.) i donekle određuju naše životne uvjete. Ovaj sustav programiranja je poznat kao karma. S naprednim elektromagnetskim valnim tehnologijama oni manipuliraju astralne struje planetarnih energija i koriste ih za nepovoljne astrološke utjecaje. S implantatima, kojima su stvorili prostorno-vremensku anomaliju crne rupe, održavaju iskrivljenu strukturu prostorno-vremenskog izobličenja, i tako zbunjuju ljudski um i emocije. Implantati su programabilni kristali opremljeni jakim elektronskim uređajima, koji se ugrađuju u mentalna, astralna i eterična tijela svakog pojedinog ljudskog bića na Zemlji.

Na eteričnoj i nižoj astralnoj razini, njihovi Drakonski upravitelji održavaju tehnologiju umjetne inteligencije koja održava Matrix. To je sustav upozorenja, pa ako neko probuđeno biće sa svojom Svjetlošću stvori rupu u Matrixu, Drakosi pošalju Reptilskog roba-ratnika da izvrši pritisak na psihološke slabe točke probuđenog bića da smanje njegovu vibraciju i time zatvaraju rupu. Također, ovi Gmazovski robovi-ratnici stalno vrše pritisak na um i emocije utjelovljenih ljudskih bića na Zemlji, kako bi spriječili njihov duhovni rast i ugušili njihovu borbu za slobodu. Ako to nije dovoljno, oni također šalju amebe u vidu elementala (duhovi prirode, energetska bića) koje stvaraju dodatni pritisak. Sva ta negativna bića se obično skrivaju u naborima iskrivljenih prostorno-vremenskih struktura, na astralnin i eteričnim ravnima.

Njihova moć se bazira na strahu i skrivenoj namjeri. Suočeni sa svjetlom, istinom i hrabrošću gube svu moć. Ako smo svjesni svega toga bez straha, svjetlo naše svijesti će izravnati one nabore u prostorno-vremenskim strukturama i sva ova negativna bića bit će uklonjena iz astralne i eterične razine planete Zemlje:

Nikad ih ne zovite Arkonima - Kako možete pomoći i razbiti Matrix...

Na fizičkom planu Arkoni su utjelovljeni unutar Jezuitske organizacije i duhovno kontroliraju svoje upravitelje (Drakonske Iluminate koji pokreću financijski sustav), njihove ratnike (Reptilske plaćenike koji štite Iluminate) i njihove robove (čovječanstvo koje radi za njih u svojem "od 9 do 5" radnom vremenu). Kroz Jezuitska društva i Masone 33. stupnja oni održavaju iluminatsku strukturu na okupu. Ova struktura je sada konačno u raspadanju.

Invazije Arkona
Postojale su tri glavne invazije Arkona i njihovih pokorenih rasa poput Drakosa i Reptila iz svemira u poznatoj ljudskoj povijesti. Sve to se dogodilo i na fizičkom i na duhovnom planu.

Prvi je Kurgan invazija koja se dogodila oko 3600 godina prije Krista. Tamna bića su prošla kroz dimenzionalni portal na Kavkazu.

Njihova je svrha bila uništiti miroljubivu neolitsku kulturu s tradicijom štovanja Božice, koja se razvijala u neolitskoj Europi. Htjeli su uništiti štovanje Božice, jer ženstvena energija je naša izravna veza s Izvorom:
http://www.public.iastate.edu/~cfford/342Chalice.htm

Drugi je Kazarska invazija koja se dogodila oko 393. godine. Tamna bića koristila su isti dimenzionalni portal na Kavkazu.

Svrha ove invazije bilo je uništiti mistične škole, kršćanske gnostičke grupe i pogansko štovanje prirode, i zamijeniti ih s kršćanskim programiranjem uma, kultom i ritualima. To programiranje je pojačano sa stvaranjem virtualne stvarnosti pakla na nižem astralu, koju je potom koristila Crkve da ojača svoju poziciju.

Treća invazija dogodila se 1996. u Kongu. Tamna bića ušla su u ratom razoreni Kongo, Ruandu i Ugandu. Glavni fokus ove invazije bio je na eteričnom planu i nižem astralu. Svrha je bila uništiti pokrete Novog doba i Uzašašća, i ojačati Matrix koji se već počeo raspadati 1995. kao rezultat masovnog buđenja na Zemlji. Većina bića nisu svjesna ove invazije, jer su njihova sjećanja o Svjetlosti koja je bila prisutna na Zemlji prije 1996. bila izbrisana s intenzivnim usađivanjem implanata između 1996. i 1999.

Pobjedom Svjetlosti nakon portala 11:11:11 aktiviranog u studenom prošle godine, Matrix se konačno počeo raspadati. Odmah nakon toga, događaji su se pokrenuli (Keenan tužba) koji će konačno rezultirati našim potpunim oslobođenjem. Više ne može biti invazija Arkona iz svemira, jer planet Zemlja je posljednja u redu za oslobođenje.

Odlučujuća bitka se očekuje da će se dogoditi oko portala tranzita Venere 5. lipnja 2012. Mi smo već u vremenskoj liniji te odlučujuće prekretnice. Iako je pobjeda Svjetlosti osigurana i sve negativne vremenske linije izbrisane, moramo biti vrlo oprezni.
Arkoni s astrala će nastaviti vršiti pritisak na psihološki slabe točke ključnih igrača pozitivnih snaga na Zemlji, da stvore podjele i sukobe među njima. Služe se usmjeravanjem naše pažnje na sitne svađe da nas odvrate od namjere svrgavanja Mračne Kabale. Moramo napustiti te sukobe i odmah preusmjeri našu pažnju. Tok svijesti oslobođenja je dovoljno snažan da nadjača utjecaj Arkona, ali oni su još uvijek dovoljno jaki za stvaranje nepotrebne odgode. Masovna uhićenja Kabale nisu samo fizički napor, potrebna je i duhovna potpora, tako da kad se to dogodi, ljudi ne paničare.

U određenom trenutku, energija Galaktičkog Središnjeg Sunca će sagorjeti sve prepreke Matrixa na astralnim i eteričnim planovima, i svi negativni entiteti će biti uklonjeni. Oni će biti zamijenjeni s anđelima i duhovnim vodičima, kako jedno proročanstvo lijepo kaže: Matrix mora pasti, on završava, svjetlost dolazi.

Završni korak je jednostavno uklanjanje Matrixa. To mora biti učinjeno i događaji će onda brzo uslijediti. Božanska jednota će pokrenuti svu tu energiju i uništiti sam Matrix, i događaji će započeti gotovo odmah. Programi neće imati mjesto za skrivanje, nema portala, nema opreme, ničeg nema. Oni će biti ugašeni i aktiviranje uzoraka svjetlosti će početi.

Ostalo od Cobre...