PORTAL 2012: DAN KONTAKTA - IZVJEŠĆE

http://2012portal.blogspot.ca/2012/12/day-of-contact-report-activation-of.html

Postavio Cobra, 26. prosinca 2012

Aktivacija Portala 21. prosinca bio je djelomičan uspjeh.

Naša osnovna skupina u Egiptu bila je iznimno uspješna pri kanaliziranju Svjetla unatoč svim fizičkim i ne-fizičkim ometanjima od strane Kabale. Tijekom naše aktivacije, skupina Illuminatskih masona iz SAD-a se sama zaključala u Keopsovu piramidu, provodeći jedan za drugim rituale i fanatično pokušavajući spriječiti otvaranje Portala. Nepotrebno je reći da Kabala nema pojma o pravom okultizmu, kao i to da su izabrali pogrešnu piramidu. Mi smo napravili aktivaciju unutar Kefrenove piramide, koja je oduvijek bila istinska Velika piramida. Kefrenova piramida je zvjezdani portal (stargate) ljubavi i stvarna alfa točka za cijelu planetarnu energetsku mrežu. Tamo je podzemni prolaz Atlantide koji izravno povezuje Kefrenovu piramidu sa Sfingom:

Ništa nas više ne može zaustaviti. Ni mjesec dana stalnih energetskih napada na mene i druge ključne ljude u našoj skupini, niti dva lažna pokušaja Kabale za zatvaranje Giza kompleksa, jedan s terorističkom bombom i jedan s muškarcem s noževima koji se pokušao ušuljati na Giza plato, niti svi špijuni i agenti iz Muslimanskog bratstva koji su primili upute od vlade da odmah zaustave bilo koju grupu koja pokuša meditirati. Otvorili smo Portal unatoč svoj tami i to je istinska Pobjeda Svjetlosti. Naša mala skupina od 50-60 osoba unutar Kefrenove piramide je jedina pozitivna grupa koja je radila aktivaciju unutar piramida na taj dan. Pojedinosti o tome kako smo to uspjeli jednog će dana rezultirati velikim romanom koji će nadmašiti Da Vincijev kod, s tim da će to biti istinita priča. Nažalost ne mogu sve reći, jer to bi moglo ugroziti mnoge Svjetlosne ratnike, neki od njih pripadaju Bijelom plemstvu (White Nobility), neki Otporu (Resistance) i neki Čuvarima (Guardians) koji čuvaju tajne piramida sigurnima za generacije, i koji su nam pomogli na putu postizanja nemogućeg. Također bih želio dodati da smo fizički bili sigurni svo vrijeme.

Ovdje je slika orbova tijekom naše aktivacije kod Sfinge:

I fotografija ulaza u podzemnu mrežu tunela Atlantide kod Saqqare. Ti tuneli vode sve do Gize:

Bilo je mnogo posvećenih bića širom planete koji su nam se pridružili u meditaciji i u ovom bih se trenutku zahvalio svima na uloženom trudu. Međutim, kritična masa nije postignuta.

Aktivacija Portal uspjela je postići na planetarnoj razini:

1. Sve negativne buduće vremenske linije su apsolutno i potpuno izbrisane. Ne postoji više mogućnost ostvarenja za bilo koji od globalnih destruktivnih planova Kabale. Neće biti 3. svjetskog rata, niti Novog Svjetskog Poretka, niti masovne depopulacije, kao ni FEMA kampova.

2. Pozitivne snage uspjele su ograničiti Kabali pristup biokemijskom oružju u mjeri u kojoj ono više ne predstavlja prijetnju čovječanstvu.

3. Umetnut je virus u Black Box: to će dovesti do pogrešaka u špijunskoj mreži eteričkih Arkona, odnosno na fizičkim računalima Kabale, što će rezultirati s mnogim pukotinama u Matriksu.

4. Uklonjena su tri ključna fizička Arkona.

5. Energija božanskog mira, ljubavi i Vječnog Sada stvorena je iz Portala, i dotaknula je srca mnogih. Napokon počinjemo izlaziti iz crne rupe i oučljiv je maleni tračak istinske Svjetlosti na horizontu. Ovaj dolazak na unutarnju granicu Event Horizona je stvarni početak procesa planetarnog uzašašća. Sada kada su srušene razne iluzorne misaone forme i očekivanja mnogih svjetloradnika u vezi 21. prosinca, napokon ćemo dobiti odobrenje od Plejadanca za pokretanje pravog plana uzašašća za čovječanstvo.

Aktivacija Portala nije uspjela postići:

Eterička mreža Arkona je preživjela otvaranje Portala gotovo netaknuta. To je najveći problem planetarnih snaga Svjetlosti. Potrebna je veća svijest u općoj populaciji o tome, stoga ću objaviti još jedan članak o eteričkoj mreži Arkona, s točnim detaljima o onom dijelu koji je preostao, tako da možemo pomoći našoj svijesti da ga rastoči. "Događaj" se ne može dogoditi dok ne postignemo značajan napredak na tom području. To je sada jedina glavna prepreka koja sprječava "Događaj". Kako na nebu, tako i na zemlji: eteričke okolnosti se manifestiraju na fizičkom planu, i ako želimo stvoriti fizičku planetarnu promjenu prvo moramo promijeniti ne-fizičke uvjete.

I to je ono što ćemo učiniti. Pobjeda Svjetlosti je blizu!

Ostalo od Cobre...