PORTAL 2012: Eterička mreža Arkona

http://2012portal.blogspot.com/2013/01/etheric-archon-grid-after-successful.html

Postavio Cobra, 3. siječnja 2013

Nakon uspješnog otvaranja Portala 21. prosinca, eterička mreža Arkona je glavni čimbenik odgađanja "Događaja". Da je "Događaj" ranije pokrenut, eterički Arkoni bi utjecali na sve koji su uključeni: na površinske snage Svjetla uključene u "Događaj", na opću populaciju, kao i na Kabalu, i to bi okrenutlo "Događaj" u katastrofu.

Eterička mreža Arkona mora u najvećoj mjeri biti uklonjena da bi se pokrenuo "Događaj". Da bi snage Svjetla bile uspješne u uklanjanju eteričke mreže Arkona, potrebno je više svijesti u općoj populaciji o postojanju mreže.

Eterička mreža Arkona prisutna je u tankom sloju koji se proteže 14 km prema nebu od površine planete i također 14 km prema dolje u Zemljinu koru. Okosnica eteričke mreže Arkona je mreža eteričkih hiperdimenzionalnih crvotočina crnih rupa koje sadrže milijarde i milijarde gmazovskih i ameba entiteta. Kada Svjetlost iz Galaktičkog centralnog sunca pogodi crvotočine, one tad "iskašlju" te entitete koji pak počinju napadati bilo koje biće svjetla koje mogu pronaći, bilo utjelovljeno ili ono na ne-fizičkim razinama. To je razlog energetskih napada koje su mnogi radnici i ratnici Svjetla doživjeli. Ne-fizičke snage Svjetla mogu nakon nekog vremena ukloniti te otpuštene negativne entitete, te ih teleportirati u Galaktičko centralno sunce, ali do tada je obično neka šteta već učinjena. Ponavljam, ako je više svijesti prisutno o tome što se zapravo događa, snage Svjetla će biti učinkovitije u našoj zaštiti i uklanjanju ovih negativnih entiteta.

Eterička mreža Arkona je pod kontrolom vrlo male skupine eteričkih Arkona koji upravljaju s milijunima eteričkih Drakosa (zapovjednici sektora), oni s milijardama Reptila (ratnici), oni pak s amebama (polu-svjesna bića, elementali, koji samo izvršavaju naredbe bez propitivanja).

Arkoni kontroliraju mrežu s naprednom eteričkom tehnologijom. Cijela eterička razina u sloju od 28 km kontrolirana od strane Arkona, prožeta je snažnim komorama elektromagnetskih polja koja mogu narušiti prostorno-vremenski strukturu prema programu eteričkog glavnog računalnog programa koji usmjerava protok eteričke energije u svijetu na način da se maksimalno kontrolira čovječanstvo. Ove komore otkrivaju sve pozitivne misli i emocije, i ako su previše snažne, komore šalju signal eteričkom mainframe računalu koje zatim zateže mrežu iskrivljenog magnetskog polja oko osobe koja doživljava pozitivnost, i učinkovito ga isključuje. Ako to nije dovoljno, ono aktivira dodatne ELF komore (ELF - ekstremno niske frekvencije) s niskofrekventnim infrazvukom zujanja koje tlači osobu, kao i dodatni električni impuls usmjeren u čakru solarnog pleksusa da kratko spoji kundalini energiju, te ju isključi. To se ponekad kombinira s jakim elektromagnetskim poljem oko čakre trećeg oka, zbunjuje um i čini osobu pospanom ili gotovo drogiranom. Uz to, projiciraju se snažne negativne misaone forme, konstantno bombardirajući um te osobe.

Pored toga, svaka inkarnirana osoba ima energetskog ameba parazita (elemental, energetsko biće) priključenog na područje solarnog pleksusa, koji pokušava kontrolirati emocionalni život te osobe. On se također povezuje s ameba parazitima u drugim osobama, orkestrirajući sukobe.

Eterički Arkoni prenose podatake iz eteričkog mainframe računala u fizičko Black Box računalo, koje je u posjedu jedne od glavnih talijanskih obitelji Crnog plemstva, i povezano je s fizičkim mainframe računalom Kabale (»Zvijer«), i zatim povezano s mainframe računalom unutar NSA. Iako su snage Svjetla uspjele ubaciti računalni virus u Black Box, ovaj virus nije bio uspješan koliko smo se nadali.

Eterički Arkoni su vrlo alergični na nekoliko stvari. Prvo na energiju Ljubavi, posebno na Ljubav između muškarca i žene. Kad ugledaju sretan par, oni žele uništiti ljubav između njih, jer ljubav daje snagu ne-fizičkim snagama Svjetlosti za uklanjanje eterička Arkona i njihovih slugu.

Drugo, oni su alergični na zdrave seksualne energije. Oni potiskuju ovu energiju u ljudskoj populaciji, a kada u tome nisu uspješni, onda ju izopaćuju. Seksualna energija je životna sila po sebi, i kad uspiju u njenom suzbijanju, rezultat su ljudi-ovce na površini planete koje se lako može kontrolirati.

Treće, oni su alergični na energije pozitivnih vanzemaljskih civilizacija i energije uzašlih majstora. Oni pokušavaju ugušiti, iskriviti i manipulirati te energije gdje god je moguće.

Eterička mreža Arkona prisutna je oko ovog planeta u posljednjih 26.000 godina i bila je uvelike pojačana tijekom Arkonske invazije Konga 1996, kada je osnažena s mnogim gmazovskim entitetima iz naše galaksije, i također iz Andromeda galaksije. Krajem 1995, Arkoni su se uplašili da će Galaktička Konfederacija napraviti pravi kontakt s površinskim stanovnicima ove planete, pa su pojačali mrežu da to spriječe. Većina tih pojačanja već je uklonjena u Galaktičko centralno sunce, a postoje i posebni planovi snaga Svjetlosti o kojima još ne smijem govoriti, zbog preostalih reptila.

Ja ne iznosim sve ovo da vas uplašim, već da osvijestim ljude o tome što se upravo događa, tako da to možemo transformirati.

Vortex tehnologija Božice, u kombinaciji s našom svijesti, će raspustiti eteričku mrežu Arkona. Posvetit ću zaseban post o Vortex tehnologiji Božice, s detaljnim opisom.

Dobio sam upute da stvorite nešto što se zove Arkon Patrol. To će biti facebook grupa gdje će članovi prijaviti utjecaje Arkona i energetske napade na njih, a ostali članovi grupe će im poslati ozdravljenje i podršku. Ovo je način kako ćemo održavati svijest o situaciji. Ovime tražim pravu osobu da istupi i stvori i uređuje Arkon Patrol facebook grupu, od mene će dobiti daljnje upute.

Osim toga, ja također tražim stručne ljude s naprednim znanjima o liječenju posttraumatskog stresa, o duhovnoj obnovi, o energetskoj zaštiti i egzorcizmu da me kontaktiraju na cobraresistance@gmail.com, da detaljno opišu svoje područje i razinu stručnosti. Mi stvaramo jezgru tima da se konačno pozabavimo situacijom.

Plejadanci su me zamolili da ne otkrivam plan uzašašća dok se situacija s eteričkim Arkonima ne rasplete. Ispričavam se zbog neugodnosti.

U svakom slučaju, Pobjeda Svjetlosti!

Ostalo od Cobre...