Snage Svjetla i Snage Tame

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/forces-of-light-and-forces-of-darkness.html

Postavio Cobra, 17. travnja 2012

POZITIVNE GRUPE

Galaktička Konfederacija

Također se zove Galaktička Federacija. Ovo je labav savez pozitivnih civilizacija u ovoj galaksiji, kao što su Plejadanci, Sirijanci, Arkturijanci ... Njezini čelnici su Uzašli Majstori, bića koja žive u prosvijetljenom stanju svijesti. Ashtar Komanda dio je Galaktičke Konfederacije čija je primarna funkcija da oslobodi planetu Zemlju iz stiska mračnih sila.
Oni imaju mnogo fizičkih matičnih brodova u Zemljinoj orbiti koji su zamaskirani s tachyonic membranom i na taj način nevidljivi za sve optičke / radarske instrumente Kabale. Mnogo puta su spriječili nuklearni rat na Zemlji. Također su spriječili mnoge potrese tako što su stabilizirali aktivnost tektonskih ploča. Njihova glavna motivacija je širiti sreću i ljubav, koju su postigli kao rezultat njihovog duhovnog rasta, s ne tako sretnom populacijom Zemlje.

Postoji jaka dezinformacijska kampanja protiv Galaktičke Konfederacije koja je počela sredinom 90-ih godina, nakon što je Kabala shvatla da je Galaktička Konfederacija ozbiljna prijetnja njihovim planovima za Novi Svjetski Poredak. Mnogi zemaljski kontakti Konfederacije su bili podvrgnuti intenzivnom programu kontrole uma Monarch i zapravo riječ "Ashtar Komanda" je programirana da bude okidač za aktiviranje jakog poricanja i odbijanja. To programiranje također je rezultiralo kod većine kanala gubitkom kontakta s Konfederacijom i umjesto toga su počeli s kanaliziranjem astralnih duhova. Time je kanaliziranje dodatno kompromitirano kao pouzdan izvor informacija iz viših dimenzija. Danas postoji vrlo malo pouzdanih kanala, ali to ne mijenja činjenicu da je Galaktička Konfederacija vrlo jaka i pouzdana sila koja će se sama predstaviti u vrijeme prvog kontakta.

Pokreta otpora (Resistance Movement)

Ovo je grupa boraca za slobodu koji žive u podzemnim objektima u gornjem dijelu Zemljine kore. Oni imaju stalan fizički kontakt s podzemnim Plejadanskim bazama u Himalaji i ispod otoka Bora Bora. Njihov službeni javni kontakt je Cobra.

Uz pomoć Konfederacije, oni su očistili sve preostale reptilski snage iz ovog Sunčevog sustava. Ubrzo nakon 2000. godine nakon teških borbi očistili su i sve podzemne reptilske baze. Tada su se preusmjerili na čišćenje većine tajnih vojnih i tehnoloških projekata, u čemu su također bili uspješni.

Nakon toga su ubacili svoje agente unutar vojske i tri-slova agencija da pomognu Pozitivnu vojnu skupinu u njihovim planovima koji se upravo ostvaruju. Glavni motiv Pokreta otpora je pomoći osloboditi planetu, tako da mogu prestati živjeti u špiljama i da krenu na sljedeće potencijalne misije drugdje u galaksiji.

Pozitivna vojna skupina

To je najmoćnija pozitivna skupina na površini planete. Oni su razvili plan za planetarno oslobađenje s nevidljivom pomoći od Pokreta otpora. Oko tri četvrtine vojske se slaže s tim planom, a to je dovoljna kritična masa da se ovaj plan ostvari. Drake Bailey je njihov javni predstavnik.

Većina ove skupine nije svjesna "nevidljive prijateljske ruke" od Otpora. Neki od onih na visokim pozicijama su dobro upoznati sa svojim kontaktom u Otporu, ali neće to priznati jer to su još uvijek povjerljive informacije.

Ovo je labava skupina bez vođe i njihova glavna motivacija je vratiti suverenitet i slobodu ljudskoj populaciji, posebno u SAD-u.

Templari

Također se zovu Frakcija 2 ili ponekad i Bijeli Šeširi (White Hats). Ova grupa potječe od starog europskog plemstva koje je gotovo izbrisano od strane Rothschilda. Oni imaju jak utjecaj i moć u SAD-u (Mornarica), Velikoj Britaniji i kontinentalnoj Europi. Njihov javni kontakt je Lord Blackheath. Trenutno su dosta uključeni u izradu novog financijskog sustava koji uključuje savez 134 (180 do danas, op. prev.) nacije. Oni surađuju s Pozitivnom vojnom skupinom. Njihova glavna svrha je da sruše Federalne Rezerve i unište Rothschilde - njihove stare neprijatelje.

Njih ne treba miješati s cionističkom skupinom Templara koji su dio Rothschild frakcije, iako postoje neki agenti Rothschilda infiltrirali unutar pozitivne templarske grupe.

MIJEŠANE GRUPE

Društvo Bijelog Zmaja (White Dragon Society)

Ova grupa zastupa interese nekih starih kineskih kraljevskih loza, a podržana je od mnogih skupina praktikanata borilačkih vještina diljem svijeta. Njihova kontakt osoba je Benjamin Fulford. Glavna motivacija im je srušiti Kabalu, ali njihovi motivi možda nisu potpuno čisti, u smislu da oni svoju ulogu u novom društvu nakon "Događaja" vide malo previše dominantnu i utjecajnu. Oni također imaju jak financijski interes u fondovima koji će biti objavljeni nakon što se sruši Kabala. Zapravo Otpor je imao nekih problema s njima u veljači 2012 na tajnim pregovorima oko novog financijskog sustava, a to je rezultiralo u kašnjenju s planom u vezi "Događaja".

Gnostički Iluminati

Ova grupa potječe iz starog ruskog plemstva i do prije nekoliko generacija zapravo su bili dio Kabale. Nakon što su Rothschildi uništili dinastiju Romanov ova grupa je napustila Kabalu i odlučila se boriti protiv Rothschilda, iako oni još uvijek koriste istu simboliku Iluminata i dio njihove ideologije. Njihov je cilj uništiti Rothschilde kao osvetu za ono što se dogodilo Romanovima. Imaju jake kontakte s ruskim i istočnoeuropskim podzemljem i također su u kontaktu s Templarima. Njihov glasnogovornik je Aleksandar Romanoff. U svojim redovima imaju puno ubačenih Rothschildskih agenata i nakon "Događaja" ova grupa će se drastično reorganizirati i očistiti.

NEGATIVNE GRUPE

Rothschild frakcija

Oni kontroliraju Europu, visoke financije kroz Federalne rezerve i većinu mainstream medija. Njihov vođa je Jakov de Rothschild i sa svojim poslovnim vezama s Henryjem Kissingerom oni utječu na Rockefeller frakciju. Kroz Davida de Rothschilda i njegov brak s Olimpiom Aldobrandini utječu na Jezuitsku frakciju. Crno plemstvo Europe (osim Italije) pripada ovoj frakciji. Oni su uglavnom porijeklom crni magovi s Rigela (sazvježđe Orion). U doba Atlantide bili su odgovorni za potop. Njihova glavna preokupacija bila je da zavladaju svijetom, ali sada im je preokupacija da zadrže nešto novca, da pokušaju zadržati kontrolu nad medijima što je duže moguće, i da ne budu uhićeni.

Rockefeller frakcija

Oni kontroliraju SAD, trgovinu naftom, lijekove, proizvodnju hrane i dio vojske. Nakon rata su krijumčarili naciste u SAD, zbog čega su također nazvani Illuminazi. Njihov pravi vođa je David Rockefeller (živi u svom malom East 65. St. NY stanu, gotovo 100 godina!), s Volksführerom Georgom Buschom starijim i strateškim savjetnikom Heinzom Kissingerom na svojoj strani. Oni su uglavnom drakonski magovi (porijeklom s Alpha Draconis) koji su koristili mnoge gmazovske robove u njihovom galaktičkom carstvu, a to isto htjeli su ponoviti na Zemlji. Dakle, njihova glavna preokupacija ovdje bila je stvoriti robovsko društvo sa svjetskom diktaturom. Sada im je glavna preokupacija pobjeći na njihov mali otok na Bahamima barem s ruksakom, i da ne budu uhićeni.

Jezuitska frakcija

Ova je frakcija bila vrlo moćna do ranih 1800-ih kada je Rothschild frakcija preuzela. Oko 10% Jezuita pripadaju ovoj frakciji, među njima su i neki kardinali, crni papa (Adolfo Nicolas), bijeli papa (Joseph Ratzinger) i familije crnog plemstva Italije. Ova grupa nastala je 325. godine na Nicejskom saboru gdje car Konstantin stvorio Kršćanski kult s ciljem da uništi Gnostičke mistične škole (uključujući i Gnostičko kršćanstvo). Nastavili su napredovati kao Sveta inkvizicija i još uvijek jako prožimaju mnoge katoličke organizacije. Njihova glavna sfera utjecaja je Južna Amerika i Afrika. Glavna preokupacija bila im je duhovna kontrola i ugnjetavanje čovječanstva. Sada im je glavna preokupacija jednostavno preživjeti. Nakon "Događaja", zbit će se veliko pročišćenje svih mainstream religija u cilju usklađenja s istinom.

Masoni su pokretači Francuske i Američke revolucije, i sve do 18. st. bili su na strani Svjetla.
Pet godina nakon Francuske revolucije infiltrirani su od strane Jezuita.

Masoni su zamislili SAD kao svjetionik slobode.
Ali, što je negdje više svjetla, to tama radije ulazi.

 

Ezoterijska gradacija Mračnih sila...

Ostalo od Cobre...