Junk DNA

DNA nije samo bilješka vašeg genetskog nasljeđa, tj, vašeg oca, majke, baka, djedova i pradjedova; nego je također i bilješka putovanja vaše duše od početka vaše individualnosti kao duše. Unutar onoga što znantvenici zovu "junk DNA" je bilješka svih vaših inkarnacija na Zemlji, vaših inkarnacija na drugim svjetovima, i vašeg cijelog razdoblja kao individualne duše. To uključuje i bilješke svih križanja između vrsta ili rasa, i bilješke vaše Sirijske, Orionske, Drakonske, Andromedanske, Arkturianske i Venusijske DNA, kao i DNA od nekoliko drugih rasa. Postoji također i direktna veza sa onim što zovemo Akashic bilješke, koje su skladište podataka u uzročnim carstvima, koja čuvaju podatke o dušama koje su se inkarnirale u vašoj galaksiji.

* * *

Vi imate približno 10 na 108-tu silu mogućih konfiguracija vašeg DNA. Taj broj je trilijun puta veći od broja atoma u vama znanom svemiru, a ipak čini DNA samo jednog ljudskog bića.

* * *

Ono što oni ne razumiju je da se unutar "junk" porcije DNA kodova nalaze sjećanja duše o prošlim životima, paralelnim životima, i životima na drugim svjetovima, tj. u osnovi, cijela povijest te duše otkako je potekla od Božanskog, prije mnogo milijuna godina.

* * *

U poglavlju 6, opisali smo različita vlakna DNA i čemu ona služe. Da kratko ponovimo dio onoga što smo već rekli u poglavlju 6, vi imate 24 DNA vlakna, uređena u 12 parova. Postoji jedan par za svaku gustoću iskustva. Vaši znanstvenici su jedino sposobni otkriti par koji odgovara razini treće gustoće vibracije. Kako se penjete po spirali uzdizanja, i počnete vibrirati na višim razinama, vi ćete aktivirati uspavana vlakna koja odgovaraju tim višim razinama. Uz to, imate još 4 vlakna koja odgovaraju prvoj i drugoj gustoći. Tako da čovjek treće gustoće ima 6 aktiviranih vlakana, a čovjek četvrte gustoće ima 8 aktiviranih vlakana.

Imate predodređene programe za aktivaciju koji su ugrađeni u vaš DNA, koji automatski „pokreću" uspavana vlakna, jednom kad dosegnete određenu točku u vašoj evoluciji. Glavni uzorak uzdizanja je samo jedan od tih programa. Odnos između sudbine i slobodne volje je vrlo složen, ali ćemo ga ovako sažeti: Postoji predprogramirani skup kodova i ključeva unutar vašeg DNA, koji vam govori kako i kada će se odvijati vaše uzdizanje, a imate i slobodnu volju kojom možete značajno promijeniti redoslijed i vrijeme odvijanja tih događaja. Možete to odgoditi ili ubrzati.

Možete dozvoliti da se proces odvija u skladu sa vašim najvišim i najboljim mogućnostima za učenje, ili možete odabrati put u kojem se duša ne osjeća ispunjeno. Taj proces možete učiniti jednostavnim i direktnim, ili teškim i složenim.

 

Utemeljitelji o prelasku na sljedeću razinu

Sal Rachele - Muško-ženski odnosi

Alternativni izvori energije - Sal Rachele