Utemeljitelji o prelasku na sljedeću razinu

Primio Sal Rachele
23. ožujak 2005

Izvor: http://salrachele.com/webchannelings/foundersonmovingtothenextlevel.htm

Najdraži kreatori, mi smo utemeljitelji s pravovremenom porukom za vas zarobljene u svjetovima vremena.

Nalazite se u čudesnom vremenu usred dimenzija i denziteta koje ovise jedino i isključivo o jednoj stvari - o vašoj razini svijesti. Mislite da "činite" ili "kreirate", ali u stvarnosti vaše kreativne sposobnosti su funkcija samo jedne kvalitete - svijesti. To je zato što vi u stvari ne rastete niti evoluirate, iako se vama na "nižem" denzitetu to tako čini.

Vi ste 12-dimenzionalna bića bez znanja o osam viših razina. Ono što zovemo "evolucija" je ništa drugo do vanjska manifestacija procesa širenja svijesti o onome TKO VI VEĆ JESTE. Neki je zovu "sjećanje", što može biti točniji opis.

Mnogi od vas kontempliraju o ideji "prelaska na sljedeću razinu evolucije." Dopustite da vas uvjerimo da vi već jeste na toj "sljedećoj razini." Vaš je zadatak, ako želite to tako nazvati, "sjetiti" se da već postojite tamo, u potpunoj, zračećoj formi koju zovete "svjetlosno tijelo." Ono na što misliš, to postaješ, u nižim svjetovima. To je zakon manifestacije. To je zato što vi već jeste sveukupnost. Vi ste dijete Stvoritelja, stvoreno na sliku i priliku Beskonačnog. Vaša duša je vječna i beskonačna, a vi se samo rješavate iluzorne ideje o sebi i ponovnom zadobijanju nevinosti i čistoće jer ste oduvijek takvi bili.

Kako se sve više usmjeravate na nevinost i čistoću, ona će se i manifestirati u vanjskom svijetu. Ugledat ćete svoje 5-dimenzionalno sebstvo kao stanje neba i raja. Trenutno velika većina vas vidi drugačiji odraz - siromaštvo i oskudicu. To je zato jer su se usredotočili na iluzornu prirodu nižeg sebstva. I zato jer se obmanjuju identifikacijom s nižom prirodom, tj. fizičkim tijelom, emocijama i intelektom. Ili da upotrijebimo drugu definiciju, fizičkim, emocionalnim, mentalnim, astralnim, eteričkim i kauzalnim tijelom.

Ta tijela zapravo postoje u 12-dimenzionalnom kontinuumu, ali ona su samo vibracije energija ili frekvencije, što vaši znanstvenici nazivaju "kvantni tok." Taj tok se stalno stvara i održava u okviru određenog dimenzionalnog holograma svojstvenog toj frekvenciji. Drugim riječima, vi ste kreatori i niži svjetovi su vaše platno na kojem slikate svoju sliku stvarnosti.

Ljubljeni Kreatori, ne miješajte "realitet" s "istinom." Istina je sveobuhvatni totalitet onoga što jest. Realitet, stvarnost, je individualna ili kolektivna percepcija na koju ste pristali. Vi živite u stvarnosti siromaštva i oskudice unutar svojeg treće-dimenzionalnog svijeta. Ipak, istina je da imate sve, jer vi JESTE sve. Maleni dio u vama sanja o bijedi, usamljenosti, strahu, pohlepi, natjecanju, zlobi, ljutnji, dosadi, apatiji, očaju, depresiji, strahu, bijesu, i svemu ostalom. Dakle, vidite svijet rata, nasilja, mučenja, tlačenja, dominacije, kontrole, manipulacije, spletkarenja, podmetanja, napada i osvete.

Vaša je slobodna volja da odlučite što želite vidjeti. Vidjet ćete ono u što vjerujete. To su uvijek iznova ponavljali vaši vidovnjaci, vizionari, mistici i proroci. Mnogi su od vas to shvatiti i svjesno uče gledati drugačije. Kako se fokusirate na finije vibracijske razine, tako sve više materijalizirate te razine u vaš svijet i život. Prekrasne vam se stvari počinju događati, naizgled slučajno, a vi ste u čudu kako se situacija promijenila. U stvari samo gledate različite stvarnosti unutar beskonačnog kontinuuma.

Mi, utemeljitelji, se ne razlikujemo od vas. Ne, nemamo fizička tijela. Možete nas vidjeti kao veliko zvjezdano širenje plavo-bijelog svjetla, jer je to jedina vizualizacija koju je vaš um sposoban vidjeti u vezi viših dimenzija ONIH KOJI JESU. Kada pogledate dovoljno duboko u sebe, vidjet ćete sličnu sliku. Vi ste velika, zvjezdana prostranstva čiste svjetlosti, također.

Neki od vas su u pogrešnom uvjerenju da se jednostavno moraju usredotočiti na svoje uzvišene aspekte kako bi se oslobodili nečistoća i robovanja svijetu koji ih je zarobio. To nije ispravna percepcija. Vaš zadatak je PROŠIRITI svoju svijest, ne samo filtrirati neugodne "niže" dimenzije. Ovo je vjerojatno najvažnija stvar koju vas učimo. VI STE SVE DIMENZIJE, NE SAMO ONE "VIŠE". Obratite pozornost na ovu lekciju, zvjezdano sjeme. Vi koji ste došli ovdje posebno kako bi pomagali u ovo vrijeme, imate najviše poteškoća s ovom lekcijom. Mnogi od vas ne mogu dočekati da se vrate na nebesku sferu iz koje su došli. Mi imamo vijest za vas. Nitko nikamo ne ide! Da, dobro ste nas čuli. VI VEĆ JESTE ONO ŠTO TRAŽITE. I u tome je kvaka: VI STE TAKOĐER I ONO ČEGA SE GADITE!

Stanite i uzmite dah. Ponovno pročitajte zadnji odlomak. Dugo ste pokušavali zanijekati i suditi svoju "nižu" prirodu. Vrijeme je da doista ZAVOLITE svoju "nižu" prirodu. Procjenjujući dijelove sebe kao manje vrijedne od drugih dijelova je ono što je stvorilo zbunjenost u vezi vašeg doživljaja sebe. Procjene uzrokuju odvajanje. Koliko dugo će vam trebati da vidite i shvatiti ovo? Odvajanje izaziva strah. Strah uzrokuje sve nevolje koje vidite oko sebe. To je tako jednostavno. Ne, nismo rekli da je lako prestati vjerovati u strah. Ali, je jednostavno. Možete prestati vjerovati u strah tako da prestanete s podjelama i procjenama unutar sebe. Možete prestati suditi svoj "niži" svijet kao onaj koji manje zaslužuje vašu vječnu i bezgraničnu ljubav. Ova riječ je nevjerojatno lijepa. Ona je dio tebe i ti si dio nje. Cijenite i poštujte to i naučite biti "besprijekorni ratnik" u skladu s tim. Saznajte sve o tome, kako to radi, zašto to radi, i zašto ne radi.

Budite odgovorni građanin kako to i doliči. Naučite živjeti i djelovati unutar ovoga svijeta. Biti "u" njemu, ali ne i "od" njega. To znači prihvatiti i cijeniti ga, ali shvatite da je to samo mali dio onoga tko ste. Vrijeme je da se prestanete odvajati od svijeta. Vaš zadatak je da proširite svoju svjesnost tako da uključuje puno više nego samo ovaj svijet. Problem nije ovaj svijet. Problem je u tome da ste zaboravili da ste znatno veći od ovog svijeta. Kada se sjetite svoga beskraja i UKLJUČITE ovaj svijet u svoj beskraj, tada ćete spustiti Nebo na Zemlju. Tada shvaćate da nema razdvajanja između Neba i Zemlje. Tada shvaćate da ste bogovi po svome nasljeđu, sposobni stvarati cijele univerzume.

Sve se događa po savršenom Božjem rasporedu. Ako razumijete tu istinu i ako uskladite svoje različite aspekte s time, tada ćete biti dobro. Oni koji požuruju proces prelaska su obično oni sa skrivenim strahom u sebi da nisu dovoljno dobri, ili da nisu dobri takvi kakvi jesu. Glavni uzorak se najuspješnije aktivira kada možete potpuno prihvatiti sebe takvi kakvi jeste. Ako je vaša motivacija za prijelaz "pobjeći s ovog prljavog planeta koji nije dobar", tada ćete vjerojatno iskusiti puno poteškoća u vašem pokušaju da idete naprijed. Ako izbjegavate i bježite od vaših ljudskih mana, i mislite da je uzdizanje vaša karta za Raj, tada ćete se jako razočarati. Gusjenica se ne mrzi prije nego što isplete kukuljicu i kasnije izleti kao leptir. Gusjenica ne uzima droge dizajnirane da ubrzaju proces metamorfoze. Sa druge strane, gusjenica ne sjedi naokolo, depresivna, kad razmišlja o tome kako će izgubiti svoj oblik gusjenice.

Nadamo se da su naše riječi pročistile i stimulirale vašu svijest. Mi smo uvijek s vama. Mi smo utemeljitelji.

Sal Rachele - Muško-ženski odnosi

Alternativni izvori energije - Sal Rachele

Junk DNA