Tajni svemirski program

http://2012portal.blogspot.ca/2013/04/the-secret-space-program-time-has-come.html

Postavio Cobra, 25. travnja 2013

Došlo je vrijeme da se konačno objave neke informacije o Tajnom svemirskom programu. Skrivena svrha Tajnog svemirskog programa bila je postaviti pozornicu za Drakonsko - Reptilsko preuzimanje planete. Pokušaj preuzimanja nije uspio, a ubrzo će snage Svjetla očistiti posljednje ostatke Drakonske kontrole na ovoj planeti - Kabalu (Iluminate, op.prev.).

Tajni svemirski program je započeo u Njemačkoj odmah nakon završetka Prvog svjetskog rata:

http://thirdreichocculthistory.blogspot.com/2011_09_01_archive.html

Godine 1934, mnoge vrste iz Drako carstva su kontaktirali svjetske vođe i napravili tajne ugovore s njima, nudeći im naprednu vojnu tehnologiju u zamjenu za masovno porobljavanje ljudske populacije. To je bio glavni razlog velikog napretka tehnologije u 30-im godinama. Svi ti projekti trebali su sredstva, a do njih su došli zapljenom zlata u privatnom vlasništvu kroz Zakon o zlatnim rezervama iz 1934.

Tijekom Drugog svjetskog rata, Drakonske snage su pokušale otvoreno preuzimanje planete kroz nacističku Njemačku. Taj pokušaj nije uspio s pobjedom savezničkih snaga i Drakosi su se odlučili za postepeniji pristup.

2000 vodećih nacista prebačeni su u SAD kroz operaciju "Paperclip", a mnogi od tih nacista i dalje čine okosnicu vlade u sjeni koja faktički upravlja planetom (službeni jezik Iluminata je njemački, op.prev.).

Nakon rata, uložili su stotine tisuća tona Yamashita zlata u trgovinske programe da omoguće financiranje izgradnje masivnih sustava podzemnih vojnih baza diljem svijeta. Te baze su izgrađene da se postavi pozornica za Drakonsku invaziju koja je planirana za 2000. godinu. 50-ih godina, Tajni svemirski program je proširen i uključene su baze na Mjesecu i Marsu. Gradnja baza ispod površine Zemlje bila se intenzivirala, i sredinom 90-ih godina bilo je oko 120 baza u SAD-u i oko 400 baza diljem svijeta.

Bila su potrebna dodatna sredstva, i zapravo svaki čovjek na planeti je pridonijeo s oko 25% svoje plaće za te tajne projekate kroz isisavanje novca poreznih obveznika:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_USAP.htm

Tajnim svemirskim programom i izgradnjom podzemnih baza upravljali su Rockefeller / Kissinger / Bush / Rumsfeld / Halpern / Cheney i vojno-industrijski kompleks kroz korporacije kao što su Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater ...

Čovjek iza zavjese Tajnog svemirskog programa bio je John Dale Halpern. Njegova tvrtka paravan Halpern, Denny & Co. još uvijek kontrolira Halliburton, Monsanto, Raytheon i Academi (bivši Blackwater).

Tajni svemirski program je uključen u razvoj mnogih naprednih tehnologija kao što možete vidjeti ovdje:

http://thepromiserevealed.com/secret-technology-photo-gallery/

Nakon velikog napretka postignutog od strane snaga Svjetlosti u ranim 90-im godinama, Drako savez se odlučio za invaziju krajem 1995 umjesto 2000. Na ciljani datum invazije, 11 siječnja 1996, odlučili su ukloniti onu nekolicinu ljudi koji su bili svjesni svojih planova. Tog dana su ubili Phila Schneidera i napali mene i neke druge ključne ljude. Phil Schneider je otvoreno govorio o podzemnim vojnim bazama:

http://www.apfn.org/apfn/phil.htm

Između 1996 i 1999, oko 500 milijuna Reptila su nastanili humanoidna klonirana tijela unutar tih podzemnih baza. Nakon 1999, Pokret otpora (Resistance Movement) počeo je čistiti te podzemne baze i uklonili su sve Reptile izuzev rijetkih pojedinaca s površine planete. Dublji dijelovi tih baza očišćeni su 2003. Nakon toga, napredak snaga Svjetlosti se intenzivirao.

Između 2008 i 2011, Plejadanci su povećali svoju prisutnost u Zemljinoj orbiti do te mjere da je NASA bila prisiljena ugasiti svoj službeni svemirski program s posadom jer nisu drugačije mogli spriječiti curenje iskaza o prisutnosti Plejadanaca.

2012, Pokret otpora je uklonio veliku većinu fizičkog zlata iz ruku Kabale. To je uvelike osakatilo Kabaline operacije. Sada skrivaju posljednjih nekoliko triilijuna svog novca u Lihtenštajnu. S obzirom na činjenicu da im je potrebno dvije do tri milijarde dolara dnevno kako bi se njihov show održao, ispada da im preostaje 2 ili 3 godine, ako im resursi ostanu netaknuti, što, naravno, neće biti.

Početkom 2013, Pokret otpora je očistio sve skrivene objekte Kabale kroz operaciju "Underlord". Više se nemaju gdje sakriti i vrlo su zabrinuti.

Sutra, na dan pomračenja Mjeseca, elita vojno-industrijskog kompleksa sastat će se na tajnoj lokaciji u blizini Bushevog ranča u Teksasu kako bi razmotrili situaciju. Ali neće pronaći rješenje.

Pobjeda Svjetlosti je blizu!

Ostalo od Cobre...