Vrtlog Božice

http://2012portal.blogspot.ca/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html

Postavio Cobra, 3. ožujka 2013

Vrtlog (Vortex) Božice je vrhunska tehnologija snaga Svjetlosti koja će konačno razgraditi Matrix na astralnim i eteričkim razinama oko naše planete.

Vrtlog Božice je spiralna duga energije koja sadrži sve moguće kombinacije svjetlosti. To je prisutnost anđeoskih bića koja pretvara svu tamu u čistu svjetlost kroz osmo-dimenzionalna zvjezdana vrata Antarion konverzije. To je vrtlog prisutnosti Onoga koji upija sve anomalije dvojnosti i uzdiže ih u Jedno kroz proces mikrotriangulacije.

Svi vrtlozi Božice stvorit će mrežu Svjetlosti na eteričkim i astralnim ravnima koja proizvodi morfogenetsko polje Jednote koje služi kao instrument božanske intervencije na ovoj planeti. Ova mreža Svjetlosti u konačnici će preobraziti svu tamu na astralnim i eteričkim ravnima i ukloniti sve negativne entitete dok i zadnji reptil zauvijek ne nestane, i sve ne-fizičke ravni oko Zemlje će postati sfere Svjetlosti. To će stvoriti prikladne okolnosti za "Događaj".

Vrtlog Božice je Anđeoska Prisutnost koja prolazi kroz naša tijela i manifestira se na fizičkom planu. Tu energiju ćete moći osjetiti u vašem tijelu. Arkoni su alergični na energiju Božice. To je razlog zašto je Katolička crkva bila potisnula žene. Nefizički Arkoni su vrlo alergični na to. Svaki put kada neka žena ili muškarac kanaliziraju Vrtlog Božice, tisuće reptila su uklonjeni zauvijek.

Ovdje su upute za kanaliziranje Vrtloga Božice:

1. Podignite ruke iznad glave i počnite se okretati smjeru kazaljke na satu

2. Pri tome pjevajte mantru iiii (izgovara se ee-ee) tako da vibrira kroz vaše tijelo i zamišljajte svoje tijelo prožeto sjajnim stupom svjetlosti, s milijunima zvijezda duginih boja raspršenih u tom stupu svjetlosti

3. Nastavite pjevajnje mantre i rotiranje. Nakon nekoliko minuta, spustite vaše ruke uz tijelo i dalje se rotirajući u smjeru kazaljke na satu

4. Pri tome sada pjevajte mantru eeeaaa tako da vibrira kroz vaše tijelo i vizualizirajte vrtlog duginih boja svjetlosti kako se širi iz vaših srca van kroz cijelu planetu. Pozovite vaše duhovne vodiče, Uzašle Majstore, Plejadance, anđele, blizanačke duše, srodne duše, duše rodbine i druga bića Svjetlosti.

5. Nastavite pjevajnje mantre i rotiranje i ostanite neko vrijeme u prisutnosti svih ovih bića Svjetlosti.

Možete aktivirati Vrtlog Božice bilo kada ako se osjećate vođeni učiniti to, i to će ojačati planetarnu mrežu svjetlosti i ubrzati proces pročišćavanja nefizičkih ravni što će u konačnici dovesti do "Događaja".

Ostalo od Cobre...