Tjedna meditacija oslobođenja - 2. faza

http://2012portal.blogspot.ca/2013/03/weekly-liberation-meditations-phase-2_9.html

Postavio Cobra, 9. ožujka 2013

Planetarna situacija na nefizičkim ravnima je poboljšana do točke da možemo početi s drugom fazom naših tjednih meditacija oslobođenja.

Da biste osvježili sjećanje, možete pročitati o prvoj fazi ovdje:

http://2012portal.blogspot.com/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_15.html

Ili posjetite glavnu facebook grupu ovdje:

http://www.facebook.com/groups/234573276650941/

Mi sada širimo naše tjedne meditacije na drugu fazu. Druga faza uključuje tehnologiju Vrtloga Božice da ubrza proces raščišćavanja nefizičkih ravni.

Nastavljamo s našim tjednim meditacijama svake nedjelje u 19:00 GMT. (Hrvatska 20:00):

Upute:

1. Opustite vaš um i tijelo i nekoliko minuta pratite svoje disanje.

2. Zamisli stup električne plave svjetlosti koja zrači iz Galaktičkog Središnjeg Sunca, i prolazi kroz vaše tijelo sve do središta Zemlje. Neka ovaj stup svjetlosti bude aktivan nekoliko minuta. Zatim si predočite kako se svi negativni entiteti oko Zemlje uklanjaju iz eteričke i astralne ravni, zajedno sa svim svojim negativnim duhovnim tehnologijama i magijom, i kako ih nefizička bića Svjetlosti vode u Svjetlost. Zamislite taj proces kako se odvija širom svijeta mirno i glatko. Zamislite svijet konačno slobodan od duhovnog ropstva, slobodan od svih zlih Arkona, reptila, demona, elementala i drugih negativnih nefizičkih bića. Vizualizirajte vibracije eteričke i astralne ravni kako postaju svjetlije i svjetlije dok sva tamna bića ne nestanu i jedino svjetlost ostane.

3. Zamislite članove fizičke mračne Kabale, poput kriminalaca središnjih banaka Rotschilda i Rockefellera, i ostalih članova Kabale kao što su Henry Kissinger, George Bush, jezuiti itd. kako se mirno predaju i napuštaju svoje pozicije moći, prepuštajući kontrolu nad financijskim sustavom i masovnim medijima. Zamislite kako vlast uhićuje one članove Kabale koji se ne žele predati. Zamislite taj proces kako se odvija širom svijeta mirno i glatko. Zamisli svijet konačno slobodan od financijskog ropstva, slobodan od svih zlih diktatora i korumpiranih političara.

4. Zamisli svijetlu novu budućnost čovječanstva, s novim poštenim financijskim sustavom koji zamjenjuje stari, oprost svih dugova, oslobađanje fondova za prosperitet i humanitarne projekte, uvođenje naprednih tehnologija, ozdravljenje ekosustava, i ljudska bića konačno slobodna od svih ugnjetavanja. Zamislite duhovno zlatno doba s anđelima, vilama, dupinima, jednorozima, duhovnim vodičima i drugim bićima Svjetlosti s eteričkih i astralnih ravni. Zamislite liječenje svih rana čovječanstva, i cijelo čovječanstvo kako biva vođeno i nadahnuto vlastitom vezom s dušom i izvorom.

5. Ustanite, podignite ruke iznad glave i počnite se okretati u smjeru kazaljke na satu.

6. Pri tome pjevajte mantru iiii (izgovara ee-ee) tako da vibrira kroz vaše tijelo i zamišljajte svoje tijelo prožeto sjajnim stupom svjetlosti, s milijunima zvijezda duginih boja raspršenih u tom stupu svjetlosti.

7. Nastavite pjevajnje mantre i rotiranje. Nakon nekoliko minuta, spustite vaše ruke uz tijelo i dalje se rotirajući u smjeru kazaljke na satu.

8. Pri tome sada pjevajte mantru eeeaaa tako da vibrira kroz vaše tijelo i vizualizirajte vrtlog duginih boja svjetlosti kako se širi iz vaših srca van kroz cijelu planetu. Pozovite vaše duhovne vodiče, Uzašle Majstore, Plejadance, anđele, blizanačke duše, srodne duše, duše rodbine i druga bića Svjetlosti. Nastavite pjevajnje mantre i rotiranje i ostanite neko vrijeme u prisutnosti svih ovih bića Svjetlosti. Kada završite, ponovno sjedite, gledajte u svoje dlanove nekoliko trenutaka da smanjite vrtoglavicu.

Možete radti ovu meditacija tjedno ili čak češće ako se osjećate tako vođeni. Što više ljudi nam se pridruži u ovom jedinstvenom trudu, prije će nefizičke ravni biti oslobođene što će nas konačno dovesti do "Događaja".

Spirala Božice

Snage Svjetla su nas zamolile da stvorimo Spiralu Božice, poseban CD koji aktivira svjesnost Božice kod slušatelja i pomaže aktiviranju Vrtloga Božice. Spirala Božice je zajednički projekt između mene, Isis i Medwyn Goodall. Isis je kodno ime za ženu koja ima osobni kontakt s Božicom Isis. Božica ulazi u njeno tijelo, kanalizira pozitivnu energiju u svim ravnima stvaranja, i šalje blagoslove i ljubav svima. Medwyn Goodall je jedan od najboljih skladatelja inspirativne glazbe na planeti, i on nam pomaže stvoriti Spiralu Božice. Možete slušati CD kad god želite ući dublje u svjesnost Božice ili želite ubrzati proces oslobođenja planete. Slušanje CD-a posebno se preporuča tijekom naših tjednih meditacija oslobođenja.

Možete gledati promo-video na Youtube da osjetite o čemu pričam:

http://www.youtube.com/watch?v=yBgaGeKagVI

Možete kupiti CD ovdje:

http://medwyngoodall.net/2013/03/the-goddess-spirial-meditations-cd/

Ili skinuti MP3 ovdje:

http://medwyngoodall.net/2013/03/the-goddess-spiral-mp3/

Ostalo od Cobre...